Odjeća za medicinsko osoblje - medicinska odjeća

medica_logo

Višegodišnje iskustvo, sklonost ka inovativnosti i velikim dijelom stručnost naših radnika, nigdje nisu došli do izražaja kao u razvoju odjeće za medicinsko osoblje. Od običnih pamučnih tkanina do tkanina vrhunske kvalitete, koje odgovaraju visokim zahtjevima glede medicinske odjeće. Kvaliteta naše tkanine susreće se sa Vašom potražnjom za proizvodima koji su jako ugodni za nošenje, koji su napravljeni od postojanih i izdržljivih materijala koji su jednostavni za održavanje. Isto tako bilo da su mješavine ili čisti, vrhunskim kreacijama i kvalitetnim konstrukcijama dobije se savršena ravnoteža izgleda i udobnosti.

Pri izradi naših kolekcija medicinske odjeće uvijek vodimo računa o modnim novitetima, koje stručno prenosimo u svim segmentima. Tako nam je jedan od navažnijih zahtjeva, kvaliteta tkanine, koje podržavaju slijedeće kvalitete. Zahtjev za pranjem tkanine na 95°C i strojno sušenje, da tkanina očuva svoj izgled i ne skuplja se, da tkanina podržava toplinsku otpornost na 220°C.

MEDICA odjeća - odjeća za one koji znaju.

Provjerite naše ostale MEDICA kategorije: unisex odjeća | odjeća za wellnes | operacijski program


 

Poduzeće HEMCO

Proizvodno poduzeće orjentirano na kvalitetu

Hemco je dinamična tvrtka čija cilj je stvaranje udobnih i praktičnih rješenja za Vaše poslovanje. Kvaliteta je jedna od strateških smjernica našeg razvoja, što potvrđuju naši certifikati.

Hemco brendovi

 • PROTECT - zaštitna odjeća
  MEDICA
  - odjeća za medicinsko osoblje
  GASTON
  - odjeća za ugostitelje i hotelijere
  DuPont™, Nomex®, Kevlar® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates

Kontakt podaci

HEMCO d.o.o.

Ante Starčevića 196 A, 31400 Đakovo
Telefon: +385 (0) 31 817 350
Fax: + 385 (0) 31 817 402
E-mail:
hemco@os.t-com.hr