Protekt Work - Odjeća za rad

work
PROTEKT WORK - ODJEĆA ZA RAD

Osmišljavanjem i najsitnijih detalja kako bi postigli savršenstvo cjeline odlika je koja je učinila da odjeća iz robne marke WORK postane ono što danas jest , vodeća robna marka u području radne odjeće i opreme s čvrstim mjestom u svijetu proizvodnje odjeće i opreme za zaštitu na radu . To smo postigli izborom visokokvalitetnih materijala, brižljivom izradom, praktičnošću i velikom udobnošću nošenja.
Odjeća WORK je odjeća nove generacije zaštitne odjeće maksimalne udobnosti koja se prilagođava modnim zahtjevima , a ujedno zadovoljava stroge zakonske propise i norme - to su u jednoj rečenici tržišna dostignuća proizvodnog programa WORK .
Tako visok nivo kvalitete , a ujedno i zadovoljstva kupca postižemo velikim ulaganjima u istraživanje i razvoj, uskom suradnjom sa svjetski priznatim proizvođačima materijala, stalnim provjerama naših proizvoda u stvarnim uvjetima uporabe te suradnjom s korisnicima prilikom razvoja proizvoda namijenjenih određenim korisničkim skupinama.

SIGURNO, PRAKTIČNO, SVAKODNEVNO, UDOBNO!Poduzeće HEMCO

Proizvodno poduzeće orjentirano na kvalitetu

Hemco je dinamična tvrtka čija cilj je stvaranje udobnih i praktičnih rješenja za Vaše poslovanje. Kvaliteta je jedna od strateških smjernica našeg razvoja, što potvrđuju naši certifikati.

Hemco brendovi

 • PROTECT - zaštitna odjeća
  MEDICA
  - odjeća za medicinsko osoblje
  GASTON
  - odjeća za ugostitelje i hotelijere
  DuPont™, Nomex®, Kevlar® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates

Kontakt podaci

HEMCO d.o.o.

Ante Starčevića 196 A, 31400 Đakovo
Telefon: +385 (0) 31 817 350
Fax: + 385 (0) 31 817 402
E-mail:
hemco@os.t-com.hr