Protekt Security - Odjeća za zaštitare

PROTEKT SECURITY - ODJEĆA ZA ZAŠTITARE

Ako smo igdje tražili i ulagali u nova rješenja onda smo to radili u našem programu SECURITY. Program SECURITY , namijenjen je profesionalcima odnosno korisnicima koji ponekad imaju svoje propisane i radnim mjestom određene zahtjeve . Tako i sama odjeća mora zadovoljiti vrlo visokim zahtjevima korisnika. SECURITY odjeća je u potpunosti prilagođena korisnicima i prilagodbom konstrukcije i dizajna postigli smo to da se korisnici osjećaju veoma ugodno i udobno u našoj odjeći . Spoj dizajna i novih materijala rezultirao je da smo proizveli visoko kvalitetnu i modernu svrsishodnu odjeću . Dakako ne smijemo zaboraviti da su vrlo velik doprinos u razvoju ovog našeg programa sudjelovali i sami naši korisnici koji su nam svojim iskustvima pomogli da čim više razvijemo i osmislimo ovaj naš projekt.


 

Poduzeće HEMCO

Proizvodno poduzeće orjentirano na kvalitetu

Hemco je dinamična tvrtka čija cilj je stvaranje udobnih i praktičnih rješenja za Vaše poslovanje. Kvaliteta je jedna od strateških smjernica našeg razvoja, što potvrđuju naši certifikati.

Hemco brendovi

 • PROTECT - zaštitna odjeća
  MEDICA
  - odjeća za medicinsko osoblje
  GASTON
  - odjeća za ugostitelje i hotelijere
  DuPont™, Nomex®, Kevlar® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates

Kontakt podaci

HEMCO d.o.o.

Ante Starčevića 196 A, 31400 Đakovo
Telefon: +385 (0) 31 817 350
Fax: + 385 (0) 31 817 402
E-mail:
hemco@os.t-com.hr