GASTON Servis - odjeća za recepcionare, šefove sala, korporativna odjeća, za službenike, vozače

gaston_logo

HEMCO preko 15 godina ulaže u razvoj odjeće i opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Zajedno sa Vama našim cijenjenim kupcima razvili smo pravu izvornu Hrvatsku robnu marku GASTON. Naše znanje i stručnost na području mode i logistike već su prepoznala imena kao što su Gastro grupa i deseci specijaliziranih ugostiteljskih objekata.

S obzirom na dugogodišnju prisutnost - od 1992. godine - odavno smo preuzeli vodstvo na tržištu u segmentu odjeće za ugostitelje, a ono što nas razlikuje od ostatka tržišta je modna kompetentnost, kojom uspješno nadopunjujemo funkcionalnu komponentu.

U našoj muškoj kolekciji uvijek vodimo računa o modnim novitetima, koje stručno prenosimo u svim segmentima.

Uz muške i ženske komplete sastavljene od hlača, suknji, sakoa, košulja, bluza kod nas ćete naći najveći izbor prsluka u Hrvatskoj, koje nudimo s odgovarajućom leptir-mašnom ili kravatom.Isto tako Vam nudimo najveći asortiman odjeće za kuhinju.

GASTON odjeća - odjeća samo za najbolje!

Provjerite naše ostale GASTON kategorije: bistro | odjeća za kuharsko osoblje | personal


 

Poduzeće HEMCO

Proizvodno poduzeće orjentirano na kvalitetu

Hemco je dinamična tvrtka čija cilj je stvaranje udobnih i praktičnih rješenja za Vaše poslovanje. Kvaliteta je jedna od strateških smjernica našeg razvoja, što potvrđuju naši certifikati.

Hemco brendovi

 • PROTECT - zaštitna odjeća
  MEDICA
  - odjeća za medicinsko osoblje
  GASTON
  - odjeća za ugostitelje i hotelijere
  DuPont™, Nomex®, Kevlar® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates

Kontakt podaci

HEMCO d.o.o.

Ante Starčevića 196 A, 31400 Đakovo
Telefon: +385 (0) 31 817 350
Fax: + 385 (0) 31 817 402
E-mail:
hemco@os.t-com.hr