Hemco d.o.o. - poduzeće sa 19 godina tradicije u proizvodnji zaštitne i radne odjeće
Subota, 08 Svibanj 2010 09:52    PDF Ispis

HEMCO d.o.o. je obiteljska tvrtka u vlasništvu obitelji Mihalj, utemeljena vlastitim kapitalom 1992. godine.

Odlikuje nas dinamičnost, nebirokratiziranost, kao i činjenica da kontinuirano stremimo k tome da svojim aktivnostima unesemo živost u Vaš posao i zajedno s Vama smislimo udobna i praktična rješenja za Vaše radno vrijeme.

Permanentnim ulaganjem u tehnologiju i infrastrukturu postali smo jedan od najkvalitetnijih proizvođača odjeće za zaštitu na radu što nam je i osnovna djelatnost.

Politici kvalitete u poduzeću HEMCO uprava pridaje posebnu pažnju, a također naglasak stavljamo na unapređenje organizacije rada, zadovoljstvo kupaca, kvalitetu izrađenih proizvoda te poštovanju dogovorenih rokova isporuke. Kvaliteta rada u HEMCO d.o.o. potvrđena je dobivanjem certifikata ISO 9001 : 2008., a u fazi smo uvođenja Sustava upravljanja okolišem prema zahtjevima norme ISO 14001 : 2009.

HEMCO trenutno upošljava stotinu i osam djelatnika, od čega četiri tehnologa i jednog modnog dizajnera s visokom stručnom spremom. Ostali djelatnici uključeni u proces proizvodnje su visoko motivirani i obrazovani u skladu sa zahtjevima pojedinačnog dijela proizvodnog ciklusa.

Svi proizvodi izrađeni su iz tkanina visoke kvalitete koje su pod stalnim nadzorom ovlaštenih institucija za kontrolu kvalitete u skladu sa CE(C) normama, a sukladno HRN i EU propisanim normama o izradi radne odjeće.

Pozivamo Vas da isprobate naše proizvode te se uvjerite u našu profesionalnost i predanost. Rado ćemo Vam održati prezentaciju naših proizvoda!

 

Poduzeće HEMCO

Proizvodno poduzeće orjentirano na kvalitetu

Hemco je dinamična tvrtka čija cilj je stvaranje udobnih i praktičnih rješenja za Vaše poslovanje. Kvaliteta je jedna od strateških smjernica našeg razvoja, što potvrđuju naši certifikati.

Hemco brendovi

 • PROTECT - zaštitna odjeća
  MEDICA
  - odjeća za medicinsko osoblje
  GASTON
  - odjeća za ugostitelje i hotelijere
  DuPont™, Nomex®, Kevlar® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates

Kontakt podaci

HEMCO d.o.o.

Ante Starčevića 196 A, 31400 Đakovo
Telefon: +385 (0) 31 817 350
Fax: + 385 (0) 31 817 402
E-mail:
hemco@os.t-com.hr