HEMCO zaštitna odjeća i oprema
HEMCO zaštitna odjeća i oprema

HR / EN

NEWSLETTER PRIJAVA

Registrirajte se sada i budite uvijek u korak s nama i primajte najnovije informacije o proizvodima, uslugama, savjete i trendove.

NEWSLETTER PRIJAVA

fbook  linkedin  instagram2

Hemco d.o.o.

HEMCO je tvrtka u obiteljskom vlasništvu, osnovana 1992. godine, sa više od 25 godina iskustva u razvoju i proizvodnji radne odjeće i opreme. Zahvaljujući vlastitom razvoju, proizvodnji i logističkom centru možemo našim korisnicima pružiti inovativna i kvalitetna rješenja te brze odgovore na sve zahtjeve. To nam omogućava da već godinama ispunjavamo naš cilj i u svakom trenutku nudimo vrhunsku radnu odjeću i opremu u skladu sa standardima i zahtjevima profesionalaca. 

HEMCO je više od proizvođača radne odjeće visoke kvalitete. Težimo prema gradnji dugoročnih odnosa sa kupcima i dobavljačima, s tim u vidu svi zaposlenici iz dana u dan sa velikim entuzijazmom obavljaju svoje zadatke, a to se prenosi na mogućnost da u svakom trenutku uz vašu pomoć odgovorimo na sva pitanja i da uvijek pružamo najbolja moguća rješenja.

Stalnim ulaganjem u ljude, inovacije i tehnologiju, postali smo jedan od vodećih proizvođača radne odjeće i opreme u regiji.


 Za dodatna pitanja i više informacija molimo kontaktirajte nas:
+385 (0) 31 817 350

O nama Hemco