HEMCO zaštitna odjeća i oprema
HEMCO zaštitna odjeća i oprema

HR / EN

NEWSLETTER PRIJAVA

Registrirajte se sada i budite uvijek u korak s nama i primajte najnovije informacije o proizvodima, uslugama, savjete i trendove.

NEWSLETTER PRIJAVA

fbook  linkedin  instagram2

Naša uvjerenja

Uvijek u korak s tehnologijom
Otvorenost prema novim tehnologijama i orijentacija prema budućnosti su temelj svake napredne organizacije, kao ključni čimbenik za napredak i opstanak. Naši protokoli uključuju određenu količinu vremena dodijeljenu isključivo za istraživanje novih tehnologija.

Inovacija je ključ napredka
Inovacija se mora poticati i i redovito provoditi, inače se gubi korak s tehnologijom, a za nas to jednostavno nije opcija! Konzervativni pristup ne postoji ovdje i bilo kakvo poboljšanje trenutnog stanja je više nego dobrodošlo.

Jednostavnije nije uvijek bolje
Mnogi se neće složiti s time, ali mi mislimo ovako: mi smo ti koji su ovdje za vas kako bi pretvoriti komplicirano u jednostavno. Naš je posao da obrađujemo složen svijet tekstila kako bi se osigurao kvalitetan proizvod na jednostavan i učinkovit za krajnjeg korisnika.

Povjerenje i transparentnost
U Hemcu čvrsto vjerujemo u slobodan protok informacija među našim zaposlenicima i prema našim klijentima. Stoga, posebna se pozornost posvećuje odabiru zaposlenika.

Organizacija = efikasnost
Preko 25 godina iskustva nas je naučilo mnogo stvari, posebno na važnost kvalitete organizacije. Struktura mora biti svjesno napravljena kako bi se postigla maksimalna učinkovitost. Naglašavamo ovdje naš razrađeni protokol koji se provodi kroz razne oblike upravljanja i kontrole procesa proizvodnje.

Kvaliteta na prvom mjestu
Perfekcionizam zahtijeva mnogo ulaganja vremena i energije, ali vjerujemo da je krajnji rezultat vrijedan toga. Vjerujemo da je razlika između prosjeka i visokokvalitetnih proizvoda skrivena u malim stvarima koje se često ne vide.

Aktivno i planirano povećanje kvalitete je samo jedan od načina kako postići kontinuirani rast u susret našim velikim očekivanjima u postići kontinuirani rast u susret našim velik svim segmentima poslovanja i proizvodnje.


 Za dodatna pitanja i više informacija molimo kontaktirajte nas:
+385 (0) 31 817 350