Novo: Protect Fireman interaktivni katalog
Nedjelja, 24 Srpanj 2011 11:41    PDF Ispis

fireman-protect-katalog2

 

Pripremili samo za Vas interaktivni katalog Protect Fireman proizvoda.

Katalog možete prolistati, pokrenuti automatsko listanje, povećati određenu stranicu ili cijeli katalog, ispisati ga isl.

Za više informacija oko korištenja katalog kliknite na ikonu "Pomoć" dostupnu prilikom pokretanja kataloga.

Protect Fireman katalog

 
Novi modeli iz programa Protect Fireman
Srijeda, 08 Lipanj 2011 00:00    PDF Ispis

Hemco je izbacio nove modele iz programa Protekt Fireman iz kolekcije 3000, kombinezon 3702  po normi HRN EN 15614 koji je na tržištu postao pravi hit jer je puno lakši, udobniji i cijenom povoljniji od kombinezona koje su se do sada koristili za gašenje požara na otvorenom.

Također Hemco je izbacio novo intervencijsko odijelo po normi HRN EN 469 koje je također lakše, udobnije i cijenom povoljnije.

 
Novo: DINAMIC promotivni program
Utorak, 08 Ožujak 2011 00:00    PDF Ispis

dinamic-odjeca-sU DINAMIC promotivnom programu odjeće Hemco nudi program majica i drugih poklon proizvoda kao što su marame, pregače, stoljnaci, kape i sl, osmišljenih i prilagođenih svakom kupcu.

Nudimo Vam kompletno idejno rješenje od modela, tiska do pakiranja.

Osim klasičnih majica, u ponudi su i moderne majice sa svim trendovskim elementima, a cilj nam je ponuditi moderan i funkcionalan proizvod. Želimo napraviti odmak od klasičnih promotivnih artikala koji su uglavnom iz kataloškog programa i koji ne podliježu promjenama.

Ističemo mogućnost individualnog pristupa kupcima i njihovim potrebama iz razloga što posjedujemo vlastite proizvodne programe visokih standarda i proizvodnih potencijala.

Više...
 
ODJEĆA VISOKE VIDLJIVOSTI – High visibility
Petak, 06 Studeni 2009 00:00    PDF Ispis

S odjećom PROTECT HIGH VISIBILITY – odjeća visoke vidljivosti bez obzira na vremenske uvjete ste uočljivi i sigurni.

odjeca-visoka-vidljivostKada se radi u lošim uvjetima,  mrak i loša vidljivost su  glavni čimbenici rizika kada se radi na otvorenom.

S našom odjećom PROTECT HIGH VISIBILITY - odjeća visoke vidljivosti, postići ćete to da ćete biti non stop uočljivi i riješiti ćete se nepotrebne opasnosti.

Ugradnjom fluoroscentnih traka, odjeća postaje, još više vidljiva i na taj način svom nosiocu pruža učinkovitu sigurnost. Isto tako uvrštenjem u proizvodni program materijala obojenih  signalnim bojama  povećali smo sigurnost naših korisnika. Ali to nije sve. Prilagodbom dizajna, posebnim konstrukcijama ,uvjetovanošču materijala visoke kvalitete , te obradom istih materijala prema zahtjevima standarda postigli smo to da smo ispunili sva očekivanja naših kupaca. Kombinirajući razne vrste materijala postigli smo to da smo u programu PROTECT HIGH VISIBILITY odjeća visoke vidljivosti   proizveli odjeću koja se može nositi u svih vremenskim prilikama bilo da je proljeće, ljeto, jesen , zima.

Uživajte u dobrom osjećaju sigurnosti , udobnosti i trajnosti uz PROTECT HIGH VISIBILITY -  odjeću visoke vidljivosti. Očigledno dobro!

 
ODJEĆA ZA RAD SA MOTORNIM PILAMA ( FORESTER )
Utorak, 08 Rujan 2009 00:00    PDF Ispis

Tijekom perioda usvajajući nove tehnologije i primjenom stečenog znanja , stručnošču razvili smo paletu proizvoda koji pružaju najbolju zaštitu radnicima koji rade s motornim pilama .

Protect_forrester1Kao dio stalnog poboljšanja našeg proizvodnog asortimana , kako kvalitete tako i širine palete naših proizvoda , proizveli smo jedinstvene proizvode kojima smo uspjeli riješiti problem našim korisnicima kod zahtjeva za sigurnost prema normi HRN EN 381 – Zaštita za korisnike koji rukuju motornim pilama .

Naši proizvodi iz kolekcije FORESTER  hlače , jakne , poluhlače  svojom konstrukcijom , dizajnom , čvrstinom materijala , svojom težinom napravljeni su tako da u potpunosti udovoljava zahtjevima za tražena radna mjesta kao i zahtjevima propisane norme.

FORESTER je naš brend koji je specijalno rađen za grupaciju naših korisnika (šumari  , cestari , itd. ) i u našem proizvodnom programu ima izvornu vezu.

 


Poduzeće HEMCO

Proizvodno poduzeće orjentirano na kvalitetu

Hemco je dinamična tvrtka čija cilj je stvaranje udobnih i praktičnih rješenja za Vaše poslovanje. Kvaliteta je jedna od strateških smjernica našeg razvoja, što potvrđuju naši certifikati.

Hemco brendovi

 • PROTECT - zaštitna odjeća
  MEDICA
  - odjeća za medicinsko osoblje
  GASTON
  - odjeća za ugostitelje i hotelijere
  DuPont™, Nomex®, Kevlar® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates

Kontakt podaci

HEMCO d.o.o.

Ante Starčevića 196 A, 31400 Đakovo
Telefon: +385 (0) 31 817 350
Fax: + 385 (0) 31 817 402
E-mail:
hemco@os.t-com.hr