Vezenje logotipa i osobnog imena

vezenje-logotipaVezenje logotipa

Vezom se stvara ekskluzivni dojam. Vez se obično stavlja iznad prsnog džepa, na rukav, poklopac džepa ili leđa (maksimalno 28 x 28).

Vezeni natpis možemo staviti i na bejzbolske kape i majice. Prednost vezenja je ta što se konac ne ispire kao boja i otporniji je na izblijeđivanje.

vezenje-osobnog-imenaVezenje osobnog imena

Ako se na odjeći izveze osobno ime ona će dobiti osobni pečat.

Ime se obično stavlja iznad prsnog džepa ili u toj razini ukoliko džepa nema. Standardna visina tiska je 10 mm, ali moguće su i druge veličine. Predstavlja zanimljiv rođendanski poklon.

stil-vezaStil veza

Odaberite jedan od prikazanih stilova - tiskana ili pisana slova u boji prema vašem izboru. Kod tiskanih slova opcija su isključivo velika slova dok kod pisanih možete kombinirati.

 

 
Termotisak logotipa i osobnog imena

tisak-logotipaTermotisak logotipa

Koristimo tehnike termotiska kojima se postiže velika preciznost i visoka kvaliteta tiska.  Mogućnost otiskivanja logotipa u jednoj ili više boja i u različitim veličinama. Natpisi se najčešće stavljaju na prsa i na leđa.

Termotisak je tehnika kojom se posebne kompjutorski izrezane ili printane folije, djelovanjem visoke temperature od 140-160°C, prenose na različite vrste prirodnih i sintetičkih materijala. Upotrebljava se za tisak majice, kape, dresove, trenirke, torbe...Idealno za manje naklade sa dosta detalja koje je teško izvesti drugim tehnikama.

termotisak-imenaTermotisak osobnog imena

Termotiskom se na odjeću može otisnuti osobno ime.

Ime se najčešće stavlja iznad prsnog džepa. Širina maksimalno 10 cm. Termotisak je tehnika kojom se posebne kompjutorski izrezane ili printane folije, djelovanjem visoke temperature od 140-160°C, prenose na različite vrste prirodnih i sintetičkih materijala.

stil-tiskaStil tiska

Mogućnost izbora između 4 različite vrste slova u boji prema vašem izboru. Naravno, ime se može otisnuti i velikim slovima.
Baš kako Vi želite.
 
Pločice s imenima
plocica-ime

Pločice s imenima

  Graviramo osobna imena i nazive tvrtke na pločice od plastike ili mesinga. plocicaOvalni ili pravokutni model, tiskana ili pisana slova. Plastična pločica s plavim, crvenim ili zelenim tekstom. Maksimalno 2 retka. Na poleđini sigurnosna igla.
 
Otiskivanje na kožni remen

remenOtiskivanje na kožni remen

Otiskivanje odnosno utiskivanje logotipa nudimo za kožne remene:

- Jednobojni tisak
- Toplinsko utiskivanje
 
Ključ patentnog zatvarača

zatvaracKljuč patentnog zatvarača

Kod pojedine odjeće moguće je profilirati patentni zatvarač prema narudžbi kupca. Kontaktirajte nas za više informacija.

 


Poduzeće HEMCO

Proizvodno poduzeće orjentirano na kvalitetu

Hemco je dinamična tvrtka čija cilj je stvaranje udobnih i praktičnih rješenja za Vaše poslovanje. Kvaliteta je jedna od strateških smjernica našeg razvoja, što potvrđuju naši certifikati.

Hemco brendovi

 • PROTECT - zaštitna odjeća
  MEDICA
  - odjeća za medicinsko osoblje
  GASTON
  - odjeća za ugostitelje i hotelijere
  DuPont™, Nomex®, Kevlar® and Thermo-Man® are registered trademarks or trademarks of E.I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates

Kontakt podaci

HEMCO d.o.o.

Ante Starčevića 196 A, 31400 Đakovo
Telefon: +385 (0) 31 817 350
Fax: + 385 (0) 31 817 402
E-mail:
hemco@os.t-com.hr